Sommer

I sommersesongen kan Tromsø by på mange flotte naturopplevelser. Det som er spesielt med Nord-Norge er at vi har dagslys hele døgnet på denne tiden, dermed er vi så heldige å få oppleve midnattsola. Ved bare en kort gåtur fra campingplassen kan du se midnattsola. De offisielle datoene for når man kan se midnattsol i Tromsø er fra 20. mai – 22. juli. Det vil si at, avhengig av hvor man står, er øvre kant av sola synlig hele døgnet denne perioden.

På campingplassen har vi et flott turområde med turstier som går innover Tromsdalen og opp mot de populære toppene Fjellheisen/Fløya (421 moh.) og Tromsdalstinden (1238 moh.). Dermed er campingplassen et perfekt valg for deg som er glad i naturen. 

Fjellheisen og Ishavskatedralen ligger i gangavstand fra Campingplassen, man kan også spasere til byen, dette tar 30 min. 

Vinter

På vinterstid er det nordlyset som er mest populært. I tillegg til nordlysturene er det unike muligheter for å se nordlyset fra campingplassen. Sist vinter (2012 - 2013) hadde Tromsø en høy aktivitet av nordlys, og vi hadde besøk av mange turister som var så heldig å få oppleve nordlys på himmelen rett ovenfor hyttene de bodde i. Spesielt gunstige forhold har man om man tar turen opp i turløypa som ligger like ved. Her kan man uforstyrret fra lys i omgivelsene og omgitt av fin natur se nordlyset. 

Fra campingplassen går det også lysløype, noe som er perfekt for deg som ønsker å gå på ski. I tillegg ligger kunstisbanen like ved campingplassen, her er det også mulig å leie skøyter. Spør i resepsjonen for åpningstider.

Booking av nordlystur:
Tour in Lyngenalps
www.tourinlyngenalps.no
post@tourinlyngenalps.no
+47 917 35 497

Diverse

For våre handleglade gjester gjør vår sentrale beliggenhet det enkelt å komme seg dit man vil. Amfi Pyramiden senter ligger 3 km fra oss på vår side av brua, på andre siden av brua, ca. 3 km, ligger sentrum. Og ved å ta bussen videre fra sentrum kommer man til Jekta storsenter, som er plassen med det desidert største utvalget.

Maxi Taxi Tromsø:
+47 465 465 00

For mer info om aktiviteter i Tromsø:
http://www.visittromso.no/no/Aktiviteter/

For booking av aktiviteter: 
http://www.visittromso.no/no/Booking_sommer/Vinter/Vinteraktiviteter/